Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

SOLCELLELAMPER

Stort udvalg af effektive solcelle lamper til udendørs belysning

Solcellelamper er et godt alternativ til andre former for udendørslamper. En solcellelampe er enkel og lige til at montere, hvorefter du får en smart udendørsbelysning. Du har nemlig frihed til at placere din sol lampe, hvor du vil uden, at den skal tilsluttes til en stikkontakt – du skal blot sikre dig at den får sollys så batteriet kan oplades.

Hos PlusLED har et vi et godt udvalg af solcellelamper, der er perfekte til enhver have eller ethvert udendørsareal.

Vores sortiment omfatter LED solcelle lamper, der fungerer som solcellelamper med sensor og batteri. Det sikrer, at udnyttelsen af lysstyrken og batteriet er fuldt energioptimeret, så du opnår det fulde udbytte af opladningen af dine solcellelamper udendørs.

Vælg solcellelamper til haven for en økonomisk og miljøvenlig løsning

Uanset om du leder efter udebelysning til en havegang, terrasse, indkørsel eller andre udendørsområder omkring dit hjem, kan en solcellelampe være den perfekte tilføjelse.

Hvis du leder efter en udendørs belysningsløsning, der er både miljøvenlig og økonomisk, skal du sørge for at investere i en solcellelampe. En solcelle lampe er udelukkende afhængig af sollys, som derefter omdannes til strøm og lys.

Gå på opdagelse i vores sortiment af sol lampe til haven

Batteriet oplades nemlig ved at indsamle energi fra solens stråler, som derefter opbevares i batteriets celler, hvorfor solcellelamper er genopladelige. En sollys lampe vil derfor tænde ved mørkets frembrud og stå tændt indtil, at solens stråler kommer frem igen, eller batteriet er drænet.

Da udendørs solcelle lamper ikke har brug for elektricitet, betyder det, at det er en lampe uden ledning. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at dit solcelle lys skal være tæt på en stikkontakt.

Populære i SOLCELLELAMPER

Fordele ved at købe udendørs solcelle lamper af høj kvalitet

Belysning er et væsentligt element i vores liv. Det rigtige udelys kan øjeblikkeligt ændre og forvandle dine udendørsarealer. Takket være LED lys udendørs, i form af udendørs solcellelamper, kan du installere så meget lys, som du ønsker udenfor uden at bekymre dig om din elregning.

Ligegyldigt om du ønsker lys i haven, eller du vil have din terrasse eller gårdhave til at se lys og indbydende ud, kan solcellelamper være en god løsning.

Udover de økonomiske og miljøvenlige fordele kan solcelle havelamper i høj kvalitet ydermere købes til en god pris. Du får herved en solcelle lampe udendørs, der kan holde i mange år frem i tiden.

At de samtidigt nemt kan monteres og flyttes fra sted til sted, er ligeledes en stor fordel. På den måde behøver du ikke tænke så meget over, om du har placeret dine solcelle lamper udendørs det rigtige sted. Du kan nemlig hurtigt flytte dine solcellelys, hvis du finder ud af, at de hellere skal stå et andet sted.

Herved kan du få lys de steder, hvor det er svært at få lys til haven uden, at du behøver at tænke over diverse ledninger og strøm. Er du på udkig efter en lampe med batteri samt lamper uden ledning, kan en sollampe være en god løsning.

Skab hygge med solcellelamper til haven

Havelys er et must, så du kan nyde at tilbringe tid i din have efter mørkets frembrud i de varmere måneder. Samtidigt kan en solcellelampe til haven være med til at skabe den ønskede atmosfære og hygge.

Du kan eventuelt tilføje havelamper med solceller såsom udendørs bedlamper, der kan stå fint ved dine bede og fremhæve dem. Ønsker du i stedet at få mere lys i haven ved havegange og stier, kan du gøre brug af en havespot med solceller.

Med de rette solcelle lamper til haven kan du få mest muligt ud af dit udendørsrum både, når det er lyst samt, når det er mørkt.

En solcelle lampe giver lys på din terrasse

Mangler du en LED lampe udendørs eller en LED solcellelampe på din terrasse? Med solcellelamper til væg kan du skabe en hyggelig belysning, der lader op i løbet af dagen og lyser, når det er mørkt.

Vil du sidde ude på terrassen i de varme sommermåneder, vil solcellelampen fint give dig noget ekstra lys, så du kan sidde udenfor ekstra længe. Det er samtidigt en fordel, hvis du har gæster på besøg, og I skal sidde og hygge på terrassen med god mad m.m.

Med en udendørs LED lampe, såsom en solcellelampe, kan du skabe en fantastisk atmosfære og stemning på din terrasse selv til langt ud på natten.

Brug solcellelamper udendørs som orienteringslys i din indkørsel

En solcellelampe er ikke kun velegnet som hyggebelysning i haven eller på terrassen. Det er nemlig ydermere muligt at bruge lamper til indkørsel med solceller. Disse kan du placere rundt omkring i din indkørsel samt ved dit hus alt efter ønske og behov.

Når du kommer hjem, efter mørket er faldet på, er det nemlig rart med lys i indkørsel. På den måde får du en besparende løsning med solcellelamper i indkørsel. Solcellelamper til indkørsel kan bruges som orienteringslys, så både du selv og dine gæster bedre kan navigere rundt og se i mørket.

Det vil især være fordelagtigt i de koldere måneder, hvor det bliver mørkt tidligt og ofte før, at du er kommet hjem.

Overvej udendørslamper med sensor og batteri

I og med at sollamper og deres effektivitet er betinget af solens stråler, er det vigtigt, at lampens energi udelukkende benyttes ved enten bevægelse eller efter mørkets frembrud. Derfor kan det være et godt alternativ at vælge udendørsbelysning med sensor.

Med solcellelamper med sensor vil lamperne først tænde, når sensoren registrerer en bevægelse. Herved er du sikret, at din solcellelampe med sensor får så meget som muligt ud af selve opladningen.

En udendørs LED lampe med solceller og bevægelsessensor er en ideel løsning ved de områder, hvor du ikke er så tit eller, hvor der ikke er meget lys. Ydermere kan udendørs lys med sensor også fungere præventivt eller afskrækkende i forhold til ubudne gæster i din have eller din indkørsel. Det kan desuden advare dig om, at nogen nærmer sig dit hjem.

Hvor skal jeg placere mine solcelle havelamper?

Inden du finder et sted til dine havelamper, er det vigtigt, at du placerer dem det mest optimale sted. Når der er tale om solcellelamper, skal de helst stå et sted, hvor der er meget sol i løbet af dagen.

Derudover skal du tænke over hvor højt, du placerer solarlampen. Placerer du den for tæt på jorden, kan det føre til, at opladningen ikke fungerer korrekt.

Ønsker du at tilføje solcellelamper til dit hjem, så tag et kig i vores udvalg af billige solcellelamper til haven i en uovertruffen kvalitet.

Skab den rette atmosfære med en solcelle lyskæde

En lyskæde med solceller er en smart løsning til dig, som ønsker en større belysning i haven, på terrassen, omkring huset eller hvor end det passer. Det er nemt at placere lyskæder solcelle fordi man slipper for at skulle placere den i nærheden af en kontakt eller trække ledninger til lyskæden. Det kræver blot at man placere selve solcellen i en position hvor den kan modtage solstråler.

Ønsker du at spare penge på elregningen, men vil samtidig gerne have en flot belysning? så er en lyskæde solcelle er helt sikkert noget for dig. Solcelle lyskæder er ikke kun en funktionel og billigt alternativ til belysning - det er også en miljøvenlig løsning, fordi den anvender grøn energi.

Vores sortiment af lyskæder med solceller dækker over en bred række produkter, så der er noget til enhver smag og til forskellige formål. Det indeholder blandt andet solcelle lyskæder med kulørte pærer, solcelle lyskæder med forskellige farver og funktioner, solcelle lyskæder med varmt og hyggeligt lys, lange og korte solceller, solcelle julelyskæder m.m.

Shapelight de perfekte havelamper solcelle

Vores produkter fra Shapelight er ligesom vores Aurora produkter, designet til at kunne anvendes året rundt i nordlige europæiske lande. Produkterne er produceret i et meget holdbart PE plast og er IP67 klassificeret, så de er produceret til at kunne modstå hårdere vejrhorhold. Solcellerne er indbygget i selve lamperne, så de er ikke synlige medmindre man skiller dem af. Derudover så har de et stort indbygget batteri, som gør at de kan opbevare store mængder strøm og derved have nok strøm til de dage hvor det er meget mørkt. 

Et andet kendetegn ved Shapelight produkterne er at de kan anvendes både udendørs og indendørs. Der medfølger et USB kabel hvis man ønsker at oplade dem indenfor. Der medfølger spyd til at kunne placere dem i haven og plastic “Ben” som de kan stå på.