Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Driver

En LED driver og en LED transformer er det samme, da dette produkt kaldes for begge dele. Uanset om du er ude efter en LED driver eller en LED transformer, finder du dette lige her på denne side hos PlusLED.

Du finder LED drivere til både indendørs og udendørs brug i vores sortiment, mens nogle af dem også er en dæmpbar LED driver. Gå på opdagelse i vores produkter i denne kategori for at finde den LED driver, du har brug for.

Er en LED transformer en form for LED strømforsyning?

Ja, man kan godt sige, at en LED driver er en form for LED strømforsyning. LED lys virker på en anden måde end traditionelle lyskilder såsom halogenpærer og glødepærer.

En LED driver kan transformere strømmen om fra den normale strøm på 230V til eksempelvis 12V (LED transformer 230V til 12V). Og det er lige præcis det, som LED lys kan have brug for.

Når du har en LED driver lige der, hvor du bruger LED lys i din bolig, undgår du overbelastning og kortslutning. Derfor er det en god idé at have denne foranstaltning.

I bund og grund handler det om, at du skal være opmærksom på, om du har brug for en LED driver eller ej. Det kan eksempelvis være, at du har brug for en LED driver i forbindelse med, at du skifter fra halogenpærer eller glødepærer til LED pærer.

Populære i LED Driver

Hvilke fordele er der ved en LED driver dæmpbar?

Med en LED dæmpbar får du, foruden en beskyttelse mod overbelastning og kortslutning, også mulighed for at dæmpe lyset, når der er behov for dette.

Måske behøver din LED belysning ikke nødvendigvis at køre på fuld power konstant. Det kan være rart i nogle situationer, mens det i andre tilfælde er mere lækkert med en dæmpet belysning.

Når du bruger dæmpbare LED drivere, kan du selv regulere lysstyrken og derved strømforbruget. Det kan i sidste ende have en god effekt på din elregning.

Har du spørgsmål til vores LED driver 12V dæmpbar eller andre trafoer?

Sidder du med et eller flere spørgsmål omkring vores 12 volt LED drivere? Er du i tvivl, om du skal vælge en variant med en LED dæmper, eller har du andre relevante spørgsmål? Hos PlusLED er det vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved deres køb, så du kan henvende dig til os med dine spørgsmål.  

Du bør have høje forventninger til både vores produkter og vores ekspertise, hvorfor du altid gerne må kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med. Hos PlusLED sørger vi eksempelvis gerne for at give dig vejledning til hvilken dæmpbar LED transformer 12V, der er bedst i dit tilfælde eller giver gode råd til, hvordan du tilslutter en LED driver.