Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED fyrfadslys | 12 stk. pakke | Inkl. Batteri | Varm hvid

Varenummer: 34141
Dette sæt med 12stk LED fyrfadslys med batteri er det ideelle valg til at skabe en intim og hyggelig atmosfære til enhver lejlighed. Med realistisk flammeeffekt og behageligt varmt lys skaber disse genanvendelige LED stearinlys en hyggelig stemning. De er holdbare, sikre og praktiske at bruge, og kan bruges i forskellige indretninger og situationer.

70 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"LED fyrfadslys | 12 stk. pakke | Inkl. Batteri | Varm hvid"

Sæt med LED stearinlys 12 enheder

Sæt med 12stk LED fyrfadslys med batteri er den ideelle dekorative belysning til at skabe en intim og hyggelig atmosfære til enhver lejlighed. Dette sæt inkluderer 12 genanvendelige LED lys, der er perfekte til at ledsage særlige øjeblikke og skabe uforglemmelige oplevelser.

Realistisk flammeeffekt og behageligt varmt lys

De realistiske LED flammer giver en varm og beroligende belysning, der ligner naturlige stearinlys. Med en farvetemperatur på 588-590 K skaber disse stearinlys en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Hvert lys har en praktisk tænd/sluk-knap, så du kan styre belysningen efter dine ønsker.

Holdbare og genanvendelige

Dette sæt er lavet af holdbart PVC og polypropylen, hvilket sikrer langvarig brug. Hvert lys anvender 1 x CR2032-batteri, som medfølger, og har en levetid på ca. 70-75 timer. Disse minilys er lette og fylder meget lidt, hvilket gør dem nemme at transportere, anvende og opbevare.

Sikker og praktisk brug

Med disse batteri fyrfadslys med LED får du et sikkert og praktisk alternativ til traditionelle stearinlys. Disse elektriske lys blæser ikke ud i vinden, efterlader ingen voksdråber eller røg, og eliminerer risikoen for forbrændinger eller brande. Du kan nyde den hyggelige atmosfære uden bekymringer.

Multifunktionelle og alsidige

Disse flammeløse stearinlys er alsidige og kan bruges til at tilføje en varm og behagelig atmosfære til ethvert rum. De er perfekte til indretning af stuer, soveværelser, badeværelser og mange andre steder.

Yderligere information "LED fyrfadslys | 12 stk. pakke | Inkl. Batteri | Varm hvid"
Anvendelses(område): Indendørs
Lysfarve: 590K
Materiale Plast
EAN 8435527826772

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ