Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Fatningsadapter

Hvad er en fatningsadapter?

En fatningsadapter er den nemmeste måde at bruge en anden type pære, en hvad lampen er designet til. En fatningsadapter, er designet til adaptere en lampe fra en fatningstype til en anden fatningstype. Hvor imod en fatning, skal forbindes direkte til husets strøm, det er derfor vigtigt at man er opmærksom på hvad man har brug for.

Hvorfor ville jeg bruge en fatningsadapter?

Der er mange grunde til at have brug for en fatningsadapter, som hvis man nu har købt den forkerte pære. Man kan også være blevet enig med sig selv, om kun at bruge en fatning størrelse. Det gør det nemmere altid at have en pære på lager, der passer til alle ens lamper. Det kan også være med til at redde den gamle yndlings lampe fra at skulle udskiftes, så skal der bare en ny energivenlig LED Pære så behøver du heller ikke skifte lige så ofte.

Populære i Fatningsadapter

Kan jeg bruge en fatningsadapter i alle lamper?

Ja, eller næsten, du skal bare huske at pæren stikker lidt længere ud. Når du køber en adapter skal du også være opmærksom på, at lamper er bygget til et specifikt strømforbrug. Det er vigtigt at den pære du vælger, ikke overskrider lampens maks ydeevne. Du kan som regel finde denne information et sted på lampen, eller lampe kassen.

E27 fatning, E14 fatning eller GU10 fatning, hvilken fatning har jeg?

Hvis du skal finde ud af hvilken fatningstype du allerede har, kan du kigge på lampen eller pæren. På kassen til pæren eller lampen, vil man altid kunne finde ud af hvilken fatningstype man har brug for. Men hvis det du er en løs pære fra en skuffe, eller en lampe du har i mange år, så kan du kigge på lampen og finde ud af det. Hvis der er 2 huller på lampen eller 2 pinde på pæren så er den en GU10, hvis der kun er et hul, så har du enten en E27 eller E14. E27 vil være en bred skrue, hvor E14 er smallere.