Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Udendørs rør armatur (IP65)

Her finder du vores udvalg i stænktætte og støvtætte LED lysstofrørs armaturer. LED Rør lamperne er udført i robust materiale og egner sig godt til montering både inde og ude. Alle vores armaturer har IP-klasse IP65, dette er din sikring for et holdbart led armatur der kan holde til vind og vejr. Alle vores led lystofrørs armaturer er enkle og nemme at samle og montere og kan både leveres uden LED Rør og med LED rør. Armaturerne egner sig godt til montering i garage, gildesal, på husets ydermur, opbevaringsrum mv. 

Armaturerne er meget alsidige og trods deres egenskaber er de ikke vægttunge. LED rørs armaturerne kan nemt monteres i trælofter, betonlofter, gipslofter, troldtekt/træbeton, samt i husets udhæng.

Populære i Udendørs rør armatur (IP65)

Leder du efter billige stænktætte rør armaturer?

Her på siden finder du et super udvalg i 120cm og 150cm vådrumsarmaturer med IP65 klassificering. Alle vores udendørs armaturer er bygget i robuste kvalitetsmaterialer der tåler vind og vejr og kan monteres både inde og ude. 

Alle vores lysstofrør armaturer er bygget til montering med LED rør og du kan derfor opnå direkte afledte besparelser på op til 60% ved udskiftning fra dine gamle lysstofrør allerede fra dag 1.