Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Køkkenspots & Møbelspots

Køkkenspots og møbelspots er en meget populær belysningsform i nutidens boliger. Det er der en rigtig god grund til. Du får nemlig et rigtig godt lys med møbelspot LED og køkkenspot LED, hvor pladsen er for lille til andre former for lys. 

I vores sortiment finder du køkkenlamper og LED spots til mange formål i materialer såsom børstet stål, aluminium samt i en hvid farve. Du kan derfor finde lige præcis den farve, du ønsker.

Hvis du mangler viden omkring køkkenspots og møbelspots, inden du køber denne type spotlys, har du mulighed for at læse meget mere lige her på siden.

LED spots har mange fordele

Der er faktisk mange fordele ved at have en LED spot indendørs eller flere fremfor at bruge halogenpærer, glødepærer eller sparepærer i din indendørs belysning. En LED spot er en billig spot i og med, at den har en lang levetid og sænker elforbruget.

Du kommer altså til at spare på dine omkostninger til strøm ved at bruge LED køkkenspots og møbelspots. Undersøgelser har vist, at du sparer helt op til 80 % i strøm, når du udskifter halogenpærer med LED pærer.

Den lange levetid, LED pærer er udstyret med, gør, at du ikke hele tiden skal købe nye pærer, hvilket ligeledes giver dig en stor besparelse over tid. Generelt holder en LED pære mellem 15.000 og 50.000 timer, hvilket er langt længere end en halogenpære. Alt i alt er LED spots en miljøvenlig løsning.

En spotlampe giver dig også mulighed for at vælge hvilken lysfarve, der passer bedst til formålet. Der findes nemlig flere forskellige nuancer, som kan være alt lige fra en hyggelig varm og gylden farve til en kølig og blålig farve.

Populære i Køkkenspots & Møbelspots

Her kan du bruge en LED spot

Møbelspots eller køkkenspots har en lav indbygningshøjde. Det betyder, at de kan monteres alle steder, hvor der er meget lidt plads. Desuden er de godkendte til, at de må indbygges og monteres i brandbare materialer, hvilket giver dig en masse anvendelsesmuligheder.

At denne form for spots ydermere har et elegant og stilrent udseende gør, at de er blevet meget populære at anvende en del forskellige steder.

Et sted, hvor køkkenspots bruges flittigt, er naturligvis i køkkenet. De er fortrinlige til køkkenskabe som LED underskabsbelysning.

Lys under køkkenskabe skaber en utrolig god køkkenbelysning over køkkenbordet, når du skal lave mad eller smøre madpakker. Hvis du mangler lidt køkkenbelysning inspiration, er det måske værd at kigge nærmere på LED spot til køkkenskabe.

Har du hylder i køkkenet eller andre steder i din bolig, hvor det kan være tiltrængt med lidt lys under dem, er møbelspots eller køkkenspots en god mulighed. Lys under hylder kan give en hyggelig stemning samtidig med, at det oplyser de ting, der er under hylden. Endnu et sted, hvor møbelspots er ideelle, er i reoler, hvor du gerne vil sætte fokus på specielle genstande.

Bruger du møbelspots, kan du eksempelvis sætte lys i dine vitrineskabe og rumdelere med glaslåger. Det ser ikke kun godt ud, men understreger på samme tid din indretning og tilfører rummet mere lys og en dejlig atmosfære.

I garderobeskabe, hvor der af og til kan være lidt mørkt, er møbelspots den perfekte skabsbelysning. Det gør, at dine gæster nemt kan finde deres overtøj, når de skal hjem. Har du møbelspots i dit eget garderobeskab, får du et meget bedre overblik over dit tøj, så du hurtigt kan vælge dagens outfit.  

Udover de nævnte steder, hvor det er praktisk med lidt lys fra møbelspots og køkkenspots, så er det faktisk kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvor du kan bruge dem.

En køkkenspot og møbelspot bør anvendes med omtanke

At en køkkenspot og møbelspot bør anvendes med omtanke henviser ikke til, hvor den skal bruges eller, at den ikke er miljøvenlig. Det handler nemlig om, hvordan du placerer den for at få mest mulig glæde af en køkkenspot eller møbelspot.

Det afhænger naturligvis af formålet med dine spots, hvordan de skal monteres. Men i visse sammenhæng får du det flotteste resultat, hvis du installerer den pågældende spot således, at den har mulighed for at reflektere lyset op af de omkringliggende materialer. Derved får du en indirekte belysning, der lyser godt op samt, som skaber en større rumfølelse.

Investerer du ydermere i en møbelspot med et roterbart hoved, har du mulighed for selv at vinkle lyset således, at du opnår det mest optimale lys, hvor du ønsker.   

Dæmpbar køkkenspot LED giver en optimal belysning

En anden smart funktion, du kan finde ved møbelspots, er, at nogle modeller er dæmpbare. Det betyder, at du kan få det mest optimale lys til alle tider. Det kan eksempelvis være, at du har brug for fuld skrue på belysningen i køkkenet, når du laver mad.

Men når først familien er samlet om spisebordet i køkkenet for at spise, er der måske behov for knap så meget lys.

Med dæmpbare køkkenspots eller møbelspots har du chancen for at lave den nødvendige arbejdsbelysning over køkkenbordet om til en hyggelig og afslappende belysning, når din lækre mad skal spises.

Vælg de rigtige spotlamper og underskabsbelysning

Når du skal i gang med at finde de helt rigtige møbelspots eller køkkenspots, bør du overveje, hvilken farve lyset skal have. Den ene farve lys er ikke bedre end den anden, men de opfylder forskellige behov.

Det er derfor vigtigt, at du ikke glemmer at tjekke lysets farve på den valgte møbelspot, inden du lægger den i kurven. Inden du går i gang med at kigge på køkkenspots eller møbelspots, er det en god idé at finde ud af hvilket lys, du ønsker.

Hvilket formål skal lyset have? Skal det være lys, der skaber stemning og hygge? Eller skal det være lys, der gør, at du bedre kan se, hvad du foretager dig?

Skal du bruge lyset som en slags arbejdsbelysning, bør du vælge en kold farve. Den kolde farve kan du finde frem til ved at kigge på K-værdien. Jo højere K-værdien er, jo mere skarpt og koldt bliver lyset. K-værdien finder du beskrevet med et tal og derefter et stort K såsom 2700K eller 3000K