Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Lysstofrør Armatur

Skal du til at udskifte dine gamle lysstofrør, eller ønsker du at installere et LED lysarmatur? Så er det rigtige valg et LED lysstofrør armatur og billige armaturer, hvis du gerne vil spare penge på dit elforbrug i det lange løb.

Vores rør armaturer bruger LED lysstofrør T8. Du finder dog også et lysstofrør armatur, hvor et LED lysrør medfølger. På den måde kan du få lys med det samme. LED armaturer fås i mange længder. Har du eksempelvis brug for et LED armatur 120 cm., finder du dette i vores sortiment.

Brug løs af LED lys og lysstofrør armatur

Da et LED lysarmatur, foruden at være energibesparende, er et miljørigtigt og effektivt belysningsarmatur, vælger mange et LED rør armatur som lyskilde i både hjemmet og på arbejdspladsen.

Et LED armatur kan skabe et godt arbejdslys mange steder såsom køkkenet, bryggerset, værkstedet, kælderen, lageret, garagen, stalden, kantinen, kontoret mfl.

Populære i LED Lysstofrør Armatur

Overvej farvetemperaturer ved valg af LED belysning og LED lysstofrør armatur

De ovenstående steder har hver deres formål, hvorfor det er vigtigt, at du vælger den rette farvetemperatur på dit lysarmatur LED. Lysstofrør LED kan have forskellige farvetemperaturer såsom varm hvid, neutral hvid og kølig hvid. Det bør du tage højde for, når du vælger et lysstofsrør.

Et LED lysstofarmatur med nuancen varm hvid, hvilket betegnes med tallet 3000K, giver lyset et varmt skær, som gør det indbydende og hyggeligt. Det er derfor velegnet til eksempelvis venteværelser, kantiner og lignende områder. 

Skal du bruge en LED arbejdslampe på et kontor eller et sted, hvor dine medarbejdere skal være effektive, bør du vælge et lysstofrør i farven neutral hvid. Det betegnes med tallet 4000K. Denne farvetemperatur minder nemlig om dagslys og har en positiv effekt på produktiviteten.

Lysstofrør med en kølig hvid nuance, hvilket betegnes med tallet 6000K, har et blåt skær. De bruges typisk i såkaldte industriarmaturer og hænger de steder, hvor det ikke er muligt for dagslys at trænge ind. Det kan for eksempel være i en garage, store lagerhaller eller i en kælder.

LED armatur til udendørs og indendørs brug

Der er forskel på, hvilket LED loftarmatur du skal vælge alt efter, om det er til indendørs eller udendørs brug. Har du brug for et LED rør armatur indendørs, kan du frit vælge i vores udvalg.

Til udendørs brug skal du være opmærksom på at vælge vandtætte lysstofarmaturer. Vil du være sikker på, at du får loftarmaturer, der har en høj beskyttelse mod vand og støv, skal du kigge på IP-klassificeringen. Ønsker du et lysstofarmatur LED, der er både støv- og vandtæt, skal IP-klassen i hvert fald være på IP65.

Skal du have hjælp til valg af et billige armaturer LED?

Hos PlusLED står vi altid til din rådighed, hvis du har brug for hjælp til at foretage det rigtige valg ved køb af et billigt lysstofarmatur.

Vi giver dig gerne de bedste råd med på vejen om vores økonomiske og robuste LED rør armaturer. De er alle meget lette at vedligeholde, ligesom du hurtigt og nemt kan installere dem.