Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Strip med sensor

LED bånd med sensor - smart og effektivt

Med LED strips med sensor får du en god mulighed for at være meget kreativ med din belysning. LED bånd batteri er perfekte til at få en ekstra lyskilde et sted, hvor det ellers ikke er muligt at opsætte andre former for lys.

LED lys strips har et utal af egenskaber, der er nyttige i mange forskellige sammenhænge. Da en LED strimmel udsender et minimum af varme, er den helt sikker at bruge i små lukkede rum såsom i en skuffe eller som skabslys.

Populære i LED Strip med sensor

LED lys med sensor til skuffer og skabe

Lys med sensor er en rigtig god idé at bruge de steder, hvor du kun har brug for lys i en kort periode. Lyset tændes nemlig kun, når der registreres en bevægelse. Det sikrer, at du sparer mest muligt på strømmen.

Derudover giver LED belysning batteri med en lys sensor dig uanede af muligheder for belysning, da du ikke er afhængig af en stikkontakt.

At opbevare tøj i skuffer og skabe i soveværelset kan eksempelvis være til gene for både dig og din partner, hvis I ikke skal op på samme tid. Det kan nemlig være svært at se, om strømperne er sorte eller mørkeblå, når de ligger nede i en mørk skuffe. Men med en LEDstrip får du et godt lys til at finde den farve strømper, du har brug for uden at forstyrre den sovende part.

Med skabsbelysning batteri får du ydermere fred og ro til at sove, da det ikke er nødvendigt for din partner at tænde for lyset i loftet. LED lys til skab gør desuden, at du bedre kan se tøjet, da du ikke skygger for lyset.

LED light med LED sensor er altså en super nem og alsidig belysningsløsning til tøj- og garderobeskabe, skuffer, et walk-in closet, skohylder m.m.

LED med sensor kan bruges mange andre steder

LED strip lights med sensor lys kan bruges andre steder end i soveværelset. De er nemlig også fantastiske til andre steder i din bolig, hvor du lige står og mangler lys som tænder og slukker af sig selv.

Har du brug for nattelys eller orienteringslys, er LED strips med sensor en rigtig god løsning at bruge. Det kan eksempelvis være:

- På børneværelset

- I soveværelset

- På badeværelset

- I køkkenet

- Ved trappen

Anvender du en LED strip med sensor, får du et indirekte lys, så du kan orientere dig uden at forstyrre resten af hjemmets beboere. Mange har stor glæde af at have lys under seng ved hjælp af en LED strip med sensor. Derved er det nemt at se, når du skal op om natten.

Nem og hurtig montering af LED strip med batteri

En LED strip med sensor er nem at montere, da den kommer med tape på bagsiden eller beslag til brug ved montering. Takket være den nemme montering kan LED strips sættes op på stort set alle overflader.

Men for at få glæde af sensorer til lys skal du være opmærksom på at montere dem korrekt således, at de har mulighed for at fange bevægelser.

Hvis dine LED strips med sensor er med batteri, bør du desuden overveje, hvor hyppigt lyset skal tændes der, hvor du monterer dem. Levetiden på batterierne afhænger nemlig af, om du tænder din LED strimmel to eller ti gange i døgnet.