Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

RGB & RGBW LED Strip

En RGB LED strip er et LED bånd med farveskift

RGB LED strips er blevet utroligt populære på grund af deres energieffektivitet, fleksibilitet, farver samt fremragende lysstyrke. Udover at du kan montere en LED strip RGB indendørs, er det også muligt at placere en RGB strip til udendørs brug i haven eller på terrassen.

Hvis du leder efter festligt og hyggeligt farvet lys, er det bedste valg klart at gå med RGB LED strips. De fungerer både i private boliger, i butikker, i restauranter og mange andre steder. Tag et kig på vores brede udvalg af farvet LED lys og RGB LED bånd her på siden. Vi er sikre på, at du kan finde den helt rigtige RGB LED strip til dine behov.

Udforsk mulighederne med RGBW LED strips

Træd ind i en verden af lys, farve og kreativitet med vores udvalg af RGBW LED strips. Disse belysningsløsninger giver dig mulighed for at tilføje en utrolig alsidighed til dine belysningsprojekter og skabe en helt unik atmosfære. RGBW led strip tilføjer den hvide farve til din RGB farvede led strip. Med en RGBW strip får du dermed også det hvide lys til brug i hverdagen.

Ønsker du at se hele vores udvalg af LED strips, så kan du klikke her.


Berig din bolig med flotte RGB LED bånd

Vores farveskiftende LED lys giver dig mulighed for at skabe en spændende atmosfære, hvor som helst du ønsker det.

Din bolig vil ikke andet end at blive fyldt med stemning og charme indendørs med hjælp fra LED bånd med farveskift. Det samme gør sig gældende, hvis du monterer dem som en fed effektbelysning i din butik eller restaurant.

Farvet LED lys er en af de bedste måder til at få festligt lys ved alt lige fra din computer til dit fjernsyn, dine køkkenskabe, vægge eller noget helt andet. Du kan nemlig placere LED bånd farveskift lige præcis, hvor du har brug for denne type af belysning.

Du kan endda bruge LED lys med farveskift i juletiden, da disse er fantastiske til at dekorere dit hjem. Desuden er RGB LED strips nemme at bruge og kan fjernes samt genbruges år efter år.

Hvad er en RGBW LED strip

RGBW LED strips er den ultimative måde at lege med lys og farver i dit hjem eller virksomhed. Disse strips indeholder både røde (R), grønne (G), blå (B) og hvide (W) LED'er, der arbejder sammen for at give dig mulighed for at skabe en bred vifte af farver og nuancer.

Skræddersy belysningen med RGBW LED lys udendørs

Med en RGBW LED liste er kun din fantasi grænsen. Du kan tilpasse belysningen præcist til dine behov og skabe alt fra dynamisk stemningsbelysning til beroligende atmosfære. Disse strips giver dig fuld kontrol over farve, lysstyrke og lysretning.

Populære i RGB & RGBW LED Strip

Lys din have og din terrasse op med LED bånd RGB

LED bånd RGB kan også bruges udendørs. Du skal blot sørge for, at de har den korrekte IP-klassificering. Her er det en fordel, hvis den valgte LED strip RGB har en IP-klassificering på IP65 eller højere.

Så længe at dit LED lys farveskift har den rigtige IP-klassificering, kan du altså placere lyset hvor som helst, du ønsker det, når det kommer til dine udendørsarealer. Det kan eksempelvis være følgende steder:

- Hegn

- Hæk

- Træer

- Terrasse

- Stier

- Parasoller

- Terrassemøbler

Udendørs LED lys strips med LED lysbånd

Giv dit udendørs miljø en opgradering med udendørs RGBW LED strips udendørs. Disse strips er velegnede til at skabe festlige udendørs arrangementer eller til at forvandle din have eller terrasse til et magisk sted om aftenen.

Skab magisk belysning med LED strips 5 Meter

Med vores 5 meter lange RGBW LED strips kan du dække store områder og skabe sammenhængende belysningseffekter. Disse strips er perfekte til store rum eller projekter, der kræver en imponerende lyslængde.

Få ensartet belysning med COB LED strips

For endnu højere lysstyrke og kvalitet kan du overveje en COB RGBW LED strip. Disse strips, der bruger Chip-on-Board teknologi, leverer en imponerende mængde lys og gør dem ideelle til professionelle belysningsprojekter og skabe magiske øjeblikke.

Forvandl din belysning med RGBW LED bånd

RGBW LED strips er det ultimative valg for alle, der ønsker at forvandle deres rum og skabe en helt unik atmosfære med farver og lys. Udforsk vores udvalg af disse spændende belysningsløsninger og lad din kreativitet udfolde sig med lys og farve.

Til haven og terrassen er LED RGB bånd et utrolig godt valg, når det kommer til at skabe hygge og mere lys. Skal du holde en havefest eller en anden festlig komsammen udenfor, er RGB LED strips også helt klart den perfekte løsning.

Find et stort udvalg af RGB bånd til konkurrencedygtige priser hos PlusLED

Hos PlusLED tilbyder vi et stort udvalg af RGB LED strips til konkurrencedygtige priser. Du finder eksempelvis en 12V RGB LED strip, en TV LED strip, en RGB CCT LED strip, en 230 RGB LED strip og meget mere. Herved kan du vælge den RGB LED strip, der passer bedst til dine behov.

Hvis du har spørgsmål til vores RGB bånd, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål så hurtigt som muligt.