Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

TV LED Strip

TV LED strip / PC LED strip til USB

Tilføjelse af lys bag dit tv er helt sikkert en af de ting, du aldrig vidste, at du manglede, før du prøver det. Med en TV LED strip kan du nemlig gøre dit TV til midtpunktet i hjemmet. Leder du efter en TV LED strip, finder du flere forskellige varianter her hos PlusLED.

For os er det nemlig vigtigt, at du har muligheden for at få et lækkert bagbelyst TV. Desuden vil det være langt mere behageligt for dig at se fjernsyn, når du har en dejlig baggrundsbelysning. Kig nærmere her på vores udvalg af LED strips til TV.

Optimer stemningen og atmosfæren med LED strips til TV

LED-strips har de seneste år steget i popularitet, når det kommer til belysning i hjemmet. En kreativ måde at bruge dem på er som TV-baggrundsbelysning.

Placerer du TV strips bag dit fjernsyn, kan du være sikker på, at du opnår en helt speciel stemning og atmosfære. Det vil næsten føles som om, at du sidder i en biograf, da du kan fordybe dig i TV-oplevelsen endnu mere.

Stemningen vil klart optimeres markant, da du får en flot baggrundbelysning udover den resterende belysning i rummet. Udover at du kan bruge en LED strip til dit TV, findes der også en PC LED strip eller RGB strip PC, som du kan benytte dig af til din computer for at opnå præcis det samme. Så ville det ikke være sjovt og flot at anvende en LED strip som belysning til dit TV?

Populære i TV LED Strip

Hvad er fordelene ved at have lys bag TV?

Prøv at forestille dig, at du befinder dig i et mørkt rum, hvor der kun er en enkelt kilde til lys. Du har nok allerede prøvet at se en film, arbejdet på din computer eller stirret på din mobiltelefon i mørket i lange perioder.

Hvis du ser fjernsyn uden at have noget lys tændt i rummet, kan det belaste dine øjne. Vælger du at tilføje lys bag dit TV, øger du generelt lyset i rummet. Det er derfor en subtil måde, hvorpå du kan undgå at se fjernsyn i mørke uden, at du behøver at tænde loftslampen eller lignende.

Med lys bag TV vil det altså gøre det langt mere behageligt for dig at se fjernsyn, mens det samtidigt aflaster trætte øjne. Du vil nemlig reducere belastningen af øjnene som følge af den skarpe kontrast mellem en lys TV-skærm og et mørkt rum.

Vælg den bedste lightstrip TV til dine behov

Blandt alle de TV LED strips, der er tilgængelige på markedet, hvordan finder du så den perfekte til dit TV? Hvis du ønsker følelsen af, at du ser fjernsyn i en biograf, vil TV LED RBG sandsynligvis være et godt valg for dig.

En LED strip, såsom en RGB LED TV, kan lyse i forskellige farver, hvilket gør din oplevelse som seer endnu mere spændende. Derudover er det generelt en fordel med en RGB LED strip USB eller et LED bånd USB. Sådan en TV strip kan nemlig nemt tilkobles via en USB-indgang på dit TV.

Når du har valgt den rette TV strip til dine behov, kan du montere den nemt og hurtigt. TV strips monteres som regel med hjælp fra dobbeltklæbende tape. Herved kan du sætte dine strips, så de passer perfekt til dit fjernsyn.