Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

230V Neon LED Strip

Stort udvalg af LED strip neon flex i mange farver

Hos PlusLED finder du et bredt udvalg af kvalitetsløsninger inden for LED strips og lysslanger. Neon Flex LED strip finder du her på siden, i hele 5 forskellige og flotte farver. Denne type lysslange kan anvendes til mange forskellige formål og er med sit kraftige lysudbytte på hele 600 lm pr. meter en kvalitets lyskilde til alverdens brugssituationer. Flex lyskæden har desuden et meget lavt strømforbrug på kun 7 W pr. meter og er udover at være en flot lyskilde, dermed også en fornuftig økonomisk belysningsløsning.

Kraftfuldt LED bånd 230v med høj lysstyrke i flere farver

LED Neon flex lysstriben kan desuden afkortes og klippes pr. 1 meter. Der er derfor rig mulighed for at tilpasse lysslangen til den ønskede længde inden evt. fast montering. I denne kategori finder du også et stort udvalg af tilbehør til Neon Flex lys slangen som eks. samlestykker, tilslutninger, hjørner, endestykker o.lign.


Populære i 230V Neon LED Strip

Med Neon lys kan du skabe en helt unik atmosfære

Neon lys har i mange år været en imponerende og fascinerende lyskilde. De unikke og kraftige farver fra de klassiske neonrør har været anvendt i over 100 år, og brugt flittigt i alt fra bar skilte til reklamer på de store boulevarder rundt omkring i verden. Denne type af belysning er derfor anerkendt som et super alternativ til den traditionelle belysning, og giver en lang række af nye muligheder for opsætning, farver og lysopsætning. Neon lys effekten skaber en helt unik atmosfære, og med neonflex LED bånd kan du få en oplevelse som er meget lig den oplevelse man får ved de klassiske Neon rør. Nu blot med LED dioder som primær lyskilde i stedet for Neon gas. 

Fleksibel lyskæde i høj kvalitet med nem opsætning

Denne type af lysslange er meget fleksibel og kan derfor opsættes i mange forskellige miljøer og områder. Selve lyskæden er fremstillet i silikone, som gør at du kan bue og bøje båndet som du har behov for. Fordi lyskæden er 230v er det muligt at opsætte helt op til 50 meter Neon Flex bånd pr. tilslutning.

Neon strip LED lys med farver i metermål

Her hos PlusLED kan du købe Neon Flex LED bånd i metermål. Hvor mange meter du skal bruge, vælger du nemt inden du lægger produktet i kurven. Du kan dermed købe den længde som passer til netop dit behov, og dermed undgå at stå tilbage med restmængde. Denne tilpasningsmulighed gør det ligeledes nemt at forlænge din neon lyskæde op til de maksimale 50 meter. Hvis du altså endnu ikke har samlet 50 meter på én tilslutning.

Flex Neon LED strip 230v sikrer nem tilslutning

Den fleksible neon lyskæde kræver kun 230v strømudtag for at fungere. Dette gør LED listen super nem at anvende fordi lyskæden dermed kan fungere i alle de situationer hvor du har en stikkontakt eller lign. med 230v udtag tilgængeligt i nærheden af brugsstedet. Dermed undgår du behovet for at anvende transformere og controllere som du måske kender det fra lavvolt systemer. Det betyder ligeledes at tilslutningen eksempelvis også kan monteres i et almindeligt lampeudtag, og kan på den måde styres helt enkelt og nemt via tænd/sluk kontakten på væggen. Dette er praktisk, særligt hvis Neon strip båndet eksempelvis monteres i loftet, langs paneler eller andre steder som er svært fremkommelige i hverdagen. Tilslutningen som tilkøbes er med påmonteret strømstik, som blot skal tilsluttes en stikkontakt. 

LED Lysslange udendørs med IP67 til al slags vejr 

LED Neon Flex lyskæden er indkapslet til IP67 klassificering som betyder, at produktet kan nedsænkes i vand i maksimalt 30 minutter i en dybde mellem 15 cm og 1 m. Desuden er produktet fuldt beskyttet mod støv og faste genstande. Du kan dermed ikke montere neonflex lyskæden under vand i længere perioder, men den er altså fuldt modstandsdygtig over for kraftig regn, vandstænk og støv. 

Kvalitets LED strip Neon til private og erhverv hos PlusLED

Denne type LED slange lyskæde kan anvendes i både private og professionelle sammenhæng. Hos PlusLED finder du altid et bredt udvalg af kvalitets LED belysning og tilbehør til private og erhverv. Neon LED strip kan købes i mange forskellige farver. Den klassiske Varm Hvid i 3000k og til de mere farverige projekter har vi et udvalg i farverne Blå, Rød, Grøn og Lilla.