Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Underskabsarmatur (LED T5)

Underskabsbelysning uden skygger 

Mangler du lys under køkkenskabe? Hos PlusLED har vi et godt udvalg af LED underskabsarmaturer i flere varianter. Du kan derfor med garanti finde et LED armatur, der passer til dine behov. Med denne type af køkkenlamper er du sikret en god løsning, der ikke fylder meget. Samtidigt får du en optimal køkkenbelysning, der både er nem at montere og håndtere. Tag et kig på vores udvalg herunder og find det rette LED lysarmatur.

Få den perfekte køkkenbelysning med lys under køkkenskabe

En god køkken belysning under køkkenskabe sikrer, at du får et oplyst arbejdsmiljø i køkkenet. Det gør det ikke kun nemmere at se, hvad du laver under madtilberedningen, men det sørger også for en sikker håndtering af varme gryder og pander samt skarpe knive.

Med et underskabsarmatur fra PlusLED får du LED belysning, i form af underskabsbelysning, på en nem og enkel måde under dit køkkenskab. Køber du lysarmatur LED eller LED lamper til køkken her på siden, vil alt være med i pakken, så du kan komme i gang med at bruge dit køkken lysarmatur med det samme.

Kraftig og god LED underskabsbelysning med LED armaturer

Ved valg af LED lys under køkkenskabe og lys i køkkenet skal du gå efter et LED underskabsarmatur med et kraftigt og fokuseret lys med en høj farvegengivelse. Vi forhandler LED underskabsbelysning med en farvegengivelse på Ra>80. Det betyder, at du er sikret masser af køkkenlys, hvis du ønsker lys under overskabe i køkken.

Når det kommer til lys over køkkenbord og underskabsbelysning LED, kan du ligeledes vælge, om du ønsker at sammenkoble flere armaturer i enden af hinanden. På den måde kan du opnå din ønskede længde uden mellemrum, da det er enkelt og ligetil at tilpasse dem.

Populære i Underskabsarmatur (LED T5)

Lys under overskabe 

Med køkkenbelysning under overskabe, såsom LED underskabsbelysning, opnår du en elegant og stilren belysning i køkkenet. Den stilrene LED køkkenbelysning under dine køkkenskabe leveres af et enkelt og slankt LED lysrør, som kan fås i flere forskellige længder.

Vores underskabsarmaturer fås i længderne:

- 30 centimeter

- 60 centimeter

- 90 centimeter

- 120 centimeter

Takket være armaturernes unikke design kan de sammenkobles direkte eller med det medfølgende kabel. Monteringen er desuden nem og hurtig, da underskabsarmaturerne har praktiske klik-beslag.

Udover at placere et underskabsarmatur LED under køkkenskabe er det også velegnet som underskabsbelysning i bryggerset, værkstedet eller på badeværelset.

Få lys under køkkenskabe med smarte og enkle køkkenlamper

At vælge de rigtige lamper til køkkenet kan være et svært valg. Mangler du belysning over køkkenbord, er det vigtigt, at du investerer i køkken lamper, der kan placeres på dine køkkenskabe.

Det kan eksempelvis være en LED lysskinne eller et LED lysstofrør, der vil oplyse dine arbejdsområder på absolut bedste vis.

Vores underskabsarmaturer er desuden forsynet med en tænd/sluk-knap på siden. Det sikrer, at du kan slukke lyset på selve armaturet, når du ikke længere har brug for det. Ved køb af et underskabsarmatur medfølger der en tilslutningsledning samt en stikprop.

Ønsker du i stedet spot led lys under køkkenskabene, kan du med fordel se vores udvalg af Køkken- & Møbelspots (Du finder dem her).

Vælg LED underskabsarmatur fremfor gammeldags lysstofrør

Er du ikke glad for gamle lysstofrør, eller har du halogenstiftspot i dit hjem, er et LED armatur et godt alternativ.

Denne type af underskabsbelysning sørger ikke kun for godt lys uden en skyggeeffekt. De holder også i længere tid og bruger ikke nær så meget strøm som gammeldags lysstofrør.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor bruger man et underskabsarmatur?

Et underskabsarmatur kan bruges flere steder, men bruges oftest under overskabe i f.eks. et køkken.

Hvad er fordelen ved et LED underskabsarmatur?

Fordelen ved vores underskabsarmaturer er at du kan koble flere sammen. Nogle af dem har fastmonteret afbryder, så de blot kan tilkobles i en stikkontakt.

Hvilke længder kommer køkkenlamper i?

Vores underskabsarmaturer kommer i længder, der passer til de mest gængse overskabe. De fås i 30cm, 60cm, 90cm, 120cm og 150cm.