Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

5 Stk. | Håndholdt Ventilator | Genopladelig via USB | inkl. Bord Stander

Varenummer: 4537-5stk

Denne kompakte og bærbare ventilator er som skabt til de varme sommerdage. Med det indbyggede batteri, er den kolde brise kun et tryk væk. Tag denne blæser med dig på farten, og vær forberedt når varmen presser sig på. Størrelsen på denne håndholdte ventilator er perfekt til at have med i tasken eller bilen. Den medfølgende fod, gør det muligt at anvende denne blæser som en bordventilator. Egner sig derfor også rigtig godt til kontormiljøer. Kan oplades via det medfølgende USB kabel. Batterilevetiden er på op til 8 timer, alt efter valg af vindstyrke. Blæseren har 3 niveauer af vindstyrke, som kan justeres via trykknappen på håndtaget.

Ø10 cm - 3 styrke niveauer - 2000 mAh batteri - lades via usb - inkl. stander - Drifttid: Op til 8 timer

Du finder blæseren i stykvis salg her!

420 kr.

Pakken indeholder:

5 stk.
Håndholdt Ventilator - Genopladelig via USB - inkl. bord stander.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"5 Stk. | Håndholdt Ventilator | Genopladelig via USB | inkl. Bord Stander"

Håndholdt ventilator til de varme sommerture og festivaller

Enkel mini hånd blæser med 3 styrke niveauer til de varme sommerdage. Utrolig støjsvag og op til 8 timers driftstid. Håndblæser kan nemt bruges til de varme sommerdage, festivaller og rejser. I denne pakke får du hele 5 stk. af denne geniale ventilator. Så er du godt forberedt til selv de varmeste sommerdage, på stranden eller måske på kontoret. Denne blæser kan bruges alverdens steder, og er derfor den perfekte pakkeløsning til kontoret eller familien.

Ventilator på batteri som oplades via USB ladekabel

Denne ventilator er inkl. batteri. Det kraftige 2000 mAh genopladelige lithium batteri kan lades via medfølgende USB ladekabel. Ventilatoreren kan oplades med en powerbank eller en strømadapter (5V). Med op til 8 timers batterilevetid pr. opladning er du sikret en solid makker i sommervarmen. Passer perfekt i tasken, og er nem at have med på farten. Den medfølgende rem sikrer en stabil fastgørelse til feks. håndled eller som en halskæde.

Mini ventilator med en smart stander 

Med til modellen medfølger en smart stander der kan gøre ventilatoren til en smart bordventilator, og en wrist strap for ekstra sikkerhed, så man ikke taber den. Den smarte stander gør det muligt at anvende denne batteridrevne blæser som en bordventilator. Du kan derfor anvende denne blæser i løbet af dagen foran computeren, og derefter tage den med på farten. En slags 2i1 blæser, kan man velsagtens kalde den. Det er bare smart!

Tjek videon herunder, for at se vores unboxing af denne geniale ventilator !

Yderligere information "5 Stk. | Håndholdt Ventilator | Genopladelig via USB | inkl. Bord Stander"
Farve: Sort
Info 1 Driftstid: op til 8 timer | Pakken indeholder: Håndholdt Blæser - USB Kabel - Stander til bord - Rem
Info 2 Genopladeligt batteri medfølger - Oplades via medfølgende USB kabel - 3 vindstyrker: Lav - Høj - Turbo
Dimension H: 206mm - Diameter: 105 mm

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ