Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED underskabsarmatur med sensor | Med magnet | 2.3W | 400mm

Varenummer: 50282

Denne moderne og stilfulde lampe er det perfekte valg til at opgradere dit hjem. Den har en sølvfarvet aluminiumskonstruktion og passer let ind i enhver indretning. Lampens slanke design gør den ideel til placering på skriveborde, hylder eller natborde. Lampen er udstyret med en effektiv PIR-bevægelsessensor, der automatisk registrerer dine bevægelser og tænder lyset for at skabe en behagelig atmosfære i rummet. Med en rækkevidde på op til 2 meter og en vinkel på 60° sikrer sensoren, at lyset tændes, når du har brug for det mest.

149 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"LED underskabsarmatur med sensor | Med magnet | 2.3W | 400mm"

Moderne og stilfuld lampe til opgradering af dit hjem

Denne moderne og stilfulde lampe er det perfekte valg til at opgradere dit hjem. Med dens sølvfarvede aluminiumskonstruktion passer den let ind i enhver indretning. Uanset om den placeres på et skrivebord, en hylde eller et natbord, vil dens slanke design tilføje et elegant touch til rummet.

Effektivt bevægelsessensor og behageligt lys

Lampen er udstyret med en effektiv PIR-bevægelsessensor, der automatisk registrerer dine bevægelser. Den tænder lyset for at skabe en behagelig atmosfære i rummet. Med dens rækkevidde på op til 2 meter og en vinkel på 60° sikrer sensoren, at lyset tændes, når du har brug for det mest.

Energibesparende og lang levetid

Med den energibesparende LED-teknologi får du en imponerende lysstyrke på 110 lumen samtidig med, at lampen kun bruger 1,6 watt. Den dedikerede LED-lyskilde har en lang levetid på op til 20.000 timer, hvilket betyder, at du kan nyde dette lys i mange år fremover. Dette gør lampen både energieffektiv og miljøvenlig.

Justerbar lysretning og behageligt lys

Den neutrale hvide farve med en farvetemperatur på 4300 K giver et klart og behageligt lys. Dette lys er perfekt til læsning, arbejde eller afslapning. Med dens brede lysvinkel på 120° sikrer lampen en jævn og ensartet belysning af hele rummet.

Sikkerhed og brugervenlighed

Denne lampe er både sikker og nem at bruge. Den har en IP20-grad af beskyttelse mod støv og berøring. Derudover er der en praktisk tænd/sluk-knap, der giver dig fuld kontrol over lyset. Med denne lampe får du ikke kun et stilfuldt design, men også en sikker og brugervenlig belysningsløsning.

Opgrader dit hjem med denne moderne og funktionelle lampe, der kombinerer stil, effektivitet og brugervenlighed. Oplev det bedste inden for moderne belysning med denne lampe, der passer til enhver indretning og skaber en behagelig atmosfære i dit hjem.

Yderligere information "LED underskabsarmatur med sensor | Med magnet | 2.3W | 400mm"
Anvendelses(område): Indendørs
Lumen: 160lm
Lyskilde type: Indbygget LED
Lysspredning: 120
Tæthedsgrad (IP): IP20
Watt: 1,6W
EAN 5901477341359
Lumen 160
Med eller uden sensor? Med sensor
IP-Klasse IP-20
Estimeret levetid 20000
Dimension H: 8mm, B:400mm, D: 40mm
EAN 5901477341359

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ