Click to Hide Notification

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Cube Lampe

Cube lamper er klassiske og elegante udelamper, der med sine kubistiske former passer godt ind i en moderne indretning. Det er desuden en udendørs væglampe, der har en fantastisk virkning, når det kommer til en spændende lyssætning.

En Cube lampe passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil, hvor der typisk er fokus på rene linjer og minimalisme. Kvalitet er endnu en ting, som mange går op i. Det er lige præcis, hvad du får med en Cube væglampe købt hos PlusLED.

Kig på vores sortiment for at finde den Cube lampe udendørs, der passer til lige præcis din bolig.

En Cube udendørslampe og dens fantastiske dekorative lys

Udendørslamper Cube giver et fantastisk dekorativt lys. Bruger du Cube lamper som facade lamper, får du en smuk grafisk lyskegle på din boligs facade. Cube lampen er nemlig kendt for at sende lyset både opad og nedad. Det er typisk en smal lyskegle, der minder om flammen fra et stearinlys, som lyser opad, mens det er en bredere lyskegle, der sendes nedad.

Ønsker du, at din Cube lampe skal have en bred lyseffekt både opad og nedad, kan du tilkøbe en bred lysreflektor til din Cube lampe. Herved kan du få en Cube væglampe, der lyser lige præcis som, du har behov for. Du finder nemt en lysreflektor til din Cube lampe, da den er blandt vores Cube lampe produkter her hos PlusLED

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Opnå en elegant stil med en indendørs Cube væglampe i et tidløst design

En Cube udendørs væglampe er også anvendelig som en elegant indendørs væglampe. Takket være Cube lampens enkle og minimalistiske stil kan den anvendes i hele boligen. En lampe Cube giver nemlig både et praktisk og funktionelt lys. Du finder Cube lampen i flere farver, hvorfor du altid kan finde en, der passer ind i farverne i din boligindretning.

Cube væglamper er ofte en elegant løsning til mindre rum, hvor der er behov for mere lys. Har du en lille entré eller en meget smal gang, er en Cube lampe ideel på væggen, da den ikke kræver meget plads. Den stilrene lampe er også yderst anvendelig i eksempelvis et walk-in closet, hvor der kræves et ekstra godt koncentreret lys.

Denne type væglampe er desuden et populært valg til badeværelset. Cube lampens tidløse design passer ind i ethvert badeværelsesmiljø, hvor den især gør sig godt omkring spejlet på badeværelset.

Det er derfor et fantastisk valg, da du har rig mulighed for at have en gennemført og elegant stil i dette rum. Ønsker du at gøre brug af en Cube lampe på badeværelset, skal du være opmærksom på, at den skal have den rigtige IP-klassificering.

Designet på en Cube lampe gør, at den nemt kan anvendes på tværs af flere rum. Derved får du skabt et gennemtænkt og ensartet udtryk i hele din bolig.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om en Cube lampe?

Har du brug for at få uddybet informationerne om de Cube lamper, vi har i vores sortiment, er du altid velkommen til at henvende dig. Du kan spørge om alt lige fra valg af Cube lampe til, om lysreflektoren passer til alle Cube lamper, IP-klassificering og meget mere.