Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Røgalarm | Med Optisk Sensor | Inkl. Batteri

Varenummer: 1798

Denne røgalarm med optisk sensor og inkluderet batteri er CE-godkendt og leverer et højt, 85dB signal i tilfælde af røgudvikling. Alarmen er beregnet til privat beboelse. Den er ikke beregnet til campingvogne eller lystbåde. Røgalarmen kommer med et 9V batteri, hvor levetiden er omkring 1 år ved normal brug. Har du brug for tilkøb af ekstra batterier, kan du se vores udvalg af 9V batterier her!

75 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Røgalarm | Med Optisk Sensor | Inkl. Batteri"

Vedligehold og kontrol af røgalarmer

Det er vigtigt at have en funktionel røgalarm, der altid er klar hvis der skulle opstå røg/brand. Det er utroligt vigtigt at køre kontrol og vedligeholdelse af ens røgalamer. Krontrollen skal udføres 1 gang ugenligt (efter brugsanvisningen). Derudover er det vigtigt at vedligeholde den, ved at støvsuge eller aftøre røgalarmen med en fugtig klud en gang om måneden. 

Elworks røgalarm med optisk sensor

Denne røgalarm er den perfekte løsning til at beskytte dit hjem og din familie mod brandfare. Med Elworks røgalarm er du sikker på at have en pålidelig og effektiv alarm, der med en hurtig regeren udsender en høj sirene, der advarer mod brandfare. Der følger et 9V batteri med til røgalarmen. Alarmen afgiver en advarselstone med intervaller på 45 sekunder i mindst 30 dage, når batteriet trænger til udskiftning. 

Yderligere information "Røgalarm | Med Optisk Sensor | Inkl. Batteri"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: HVID
EAN 5701947660412
Info 1 1 stk. 9V Batteri medfølger
Info 2 Sirene med høj og gennemtrængende lyd på 85 dB/3 m
Dimension H: 30mm - Ø:105mm
Estimeret levetid Batteri: Holder ca. 1 år ved normal brug.
EAN 5701947660412

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ