Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Solcelle Projektør | Solcelle Væglampe | Bevægelsessensor | 2100lm

Varenummer: 6245
IP65 - 2m ledning - 2100lm - 100° lysvinkel - Bevægelsessensor op til 10m - 6600mAh Li-on batteri - 30W

499 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Solcelle Projektør | Solcelle Væglampe | Bevægelsessensor | 2100lm"

Solcelle lampe med bevægelses sensor

Denne solcelle lampe kommer med en 2m lang ledning fra solcellepanelet til selv lampen. Den lyser med hele 2100lm og har en indbygget bevægelsessenor, så den automatisk tænder hvis man kommer indenfor sensorens rækkevidde. Projektøren er meget brugervenlig når det kommer til placering og opsætning. Lampens energikilde er udelukkende solcelle drevet og derfor behøves der ingen strømkilde tilkoblet. Dette gør solcelle lampen nem og fleksibel i forhold til placering. Det eneste man skal sørge for, er at solcellepanelet kan modtage sol det meste af dagen og at det ikke er tildækket af snavs, sne m.m.

Solcelle lamper perfekt som udendørs væglampe

Solcelle lampen er IP65 klassificeret hvilket betyder at den er robust og derfor kan holde til hårdere vejrforhold. Lampen har kun solcellepanelet, som strømkilde og derfor skal det placeres udenfor, hvis det skal kunne fungere. Lampen er trådløs fordi den er solcelle drevet og dette gør den meget fleksibel i forhold til placering. Så dette kan måske være løsningen på at få belysning steder, som man før enten ikke har kunne få belysning pga. manglende strømforsyning eller besværet i at skulle trække lange ledninger. Den kan anvendes både som havebelysning, væglampe til belysning langs huset eller hvor end man ønsker det.

Klima venlig belysning med solcelle lamper udendørs

En solcelle lampe er ikke bare smart fordi den er trådløs og fleksibel i forhold til placering og strømforsyning. Denne solcelle lampe anvender solens stråler til at oplade sit batteri og den anvender derfor grøn energi. Dette er en klima venlig løsning på belysning, som ikke bare skåner miljøet, men man slipper også for at få en større el regning. En solcelle lampe er altså både en naturlig energikilde og man slipper for at få en større el regning, samtidig med at man får en smart og funktionel belysning.

Yderligere information "Solcelle Projektør | Solcelle Væglampe | Bevægelsessensor | 2100lm"
Anvendelses(område): Udendørs
Dæmpbar: Nej
Farve: Sort
Farvegengivelse(Ra/CRI): Ra>70
Lumen: 2100lm
Lysfarve: 6500K
Lyskilde type: Indbygget LED
Lysspredning: 100°
Tæthedsgrad (IP): IP65
EAN 5902201302141
Info 1 Indbygget sensor | Op til 10m rækkevidde
Info 2 Li-on batteri 3.7V/600mAh
Dimension L:280mm - B:280mm - 17mm
EAN 5902201302141

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ