Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Squishy Stress Bold | Squeezy | Blå og Lilla | Modvirker uro og stress

Varenummer: 3408

Squishy - Squeezy - Antistress bold - Blå og Lilla - Modvirker uro i kroppen - Skifter farve når du trykker på den - Angst - Stress - Praktisk størrelse - Nem at tage med - Stressbold - Håndtræning - Dimseting - Træning af underarm - Klemmebold - Sansebold - Legebolde - Fingertræner

55 kr.

"Squishy Stress Bold | Squeezy | Blå og Lilla | Modvirker uro og stress"

Squishy anti stress bold som skifter farve når du trykker på den 

Hvis du oplever uro i kroppen eller har koncentrationsbesvær. Så kan en bold som denne Squishy Virus være en løsning for dig. Denne type bold kan medvirke til at afhjælpe stress, angst og uro. Den hjælper tankerne hen mod noget simpelt, som betyder at du kan koncentrere dig og slappe af, imens du klemmer på denne bold. Så undgår du at sidde uroligt med resten af kroppen, eftersom at du nu har en bold som kan aflaste dine bevægelser. 

Sjov farvet bold til træning og leg med hænderne

Hvis du oplever at du ofte har kolde hænder, kan du også med fordel anvende denne type bold. Den øger nemlig blodcirkulationen, eftersom at du anvender flere muskler under brugen af denne bold. Den er særligt praktisk, hvis du arbejder meget på computer.

En squeezy bold kan hjælpe ved uro i kroppen

Denne Squeeze bold kan anvendes til flere ting. Bolden kan anvendes som legebold til unge, eller måske som et supplement til træning af hænder og underarm. Du vil nemlig opleve en modstand i bolden når du klemmer på den. Det er derfor en god dims til urolige hænder. Sansebolde er populære, fordi den simple funktion gør produktet utroligt nemt at bruge. Samtidig styrker det muskulaturen i hænder og underarm. 

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ