Click to Hide Notification

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Julelys Med Solceller

Hvad er solcelle julelys?

Julebelysning med solceller er julelys, som har indbygget solceller. Dette betyder at alt belysning i denne kategori ikke behøver hverken strømkabel eller batterier tilkoblet for at kunne lyse. De lader i stedet strøm igennem solens stråler og opbevarer strømmen i de indbyggede batterier. 

Hvorfor vælge udendørs julelys solcelle?

Der er mange fordele i at vælge julelys med solceller. Det er både en miljøvenlig belysnings løsning og samtidig kan man spare penge, fordi man slipper for at anvende strøm eller batterier. Solcelle belysning er nemt både ift. vedligeholdelse og placering. Det eneste man skal gøre er, at sørge for at selve solcellen er placeret sådan at den kan modtage solstråler i løbet af dagen og sørge for at solcellen pladen ikke er beskidt.

Solcelle julelys giver muligheder

Med solcelle julelys kan du placere belysning steder du før enten har fravalgt pga. besværligheden med strømforsyning eller fordi det slet ikke har været muligt at kunne koble strøm til der. Du kan få belysning uden at skulle bekymre dig om hvordan det vil påvirke din el regning, idet at vores solcelle julelys oplader via solens stråler.

10 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

10 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Julelys på solceller er natur energi og grøn energi

Ved at anvende solcelle jule lys vil man ikke kun spare penge ved at nedsætte elforbruget. Det vil også gavne miljøet fordi det anvender natur energi og er derfor er en gronenergi kilde. Så man vil altså både mindske el regningen, passe på sit miljø og stadig kunne skabe en hyggelig atmosfære samt en flot jule belysning uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Skab julestemning med solcelle lyskæder 

Vi har et bredt udvalg af forskellige solcelle lyskæder, som kan anvendes til at skabe en ekstra god julestemning. Ønskes der er en festlig julestemning har vi julelyskæder med forskelligt farvet lys og forskellige lysindstillinger. Er man mere til et hyggeligt varmt lys, så kan dette også findes. Vores lyskæder med istapper er et perfekt lys til både at skabe en flot  belysning, men også som julepynt med lys til haven eller huset.

Solcelle julelys produceret til mørke og kolde lande

Vores Aurora solcelle julelys er produceret til at blive anvendt i de mere nordlige lande, som f.eks. Danmark, Sverige, England, Norge osv. Denne type af solcelle lys differencer sig fra vores andre solcelle produkter ved at være produceret til at blive anvendt i Danmark og være af højere kvalitet end vores andre solcelle produkter. De kommer f.eks. med et meget større batteri og solcelle panel.

Solcelle produkter fra Aurora PRO

Vores sortiment af solcelle belysning fra Aurora differentiere sig fra andre solcelle produkter på flere parametre. Denne serie er produceret til at blive anvendt året rundt i de nordlig europæiske lande. Disse produkter skiller sig ud på parametre som: Kvaliteten af produktet, større batteri, større solcelle panel, strømbesparende indstillinger, forskellige lys funktioner som f.eks. blinkende lys, mulighed for at oplade via USB (Der medfølger USB kabel) m.m.