Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Skrivebordslamper

Skrivebordslamper er et arbejdsredskab, der skal give dig et godt og behageligt lys, så du kan arbejde så effektivt som muligt. I vores sortiment finder du derfor skrivebordslamper i en høj kvalitet, der kan dække dit behov for lys ved skrivebordet.

Du kan blandt andet finde en LED skrivebordslampe, hvor du kan justere på lyset, så det passer til din arbejdsopgave. Når vi hos PlusLED udvælger en skrivebordslampe LED, har vi altid fokus på, at den skal have et flot design.

Du finder både elegante, smarte, tidløse og dekorative skrivebordslamper i vores udvalg. Har du brug for en stilfuld skrivebordslampe, der matcher dit skrivebord, kan du blive inspireret lige her.

Populære i Skrivebordslamper

Kontorlampe til alle slags opgaver

Lige meget om du hurtigt skal betale en regning, når du sidder ved dit skrivebord, eller om du sidder ved skrivebordet otte timer dagligt, fordi du arbejder hjemmefra, er det vigtigt, at du har gode kontorlamper.

Du tænker nok ikke over det, men faktisk er en skrivebordslampe det vigtigste arbejdsredskab på skrivebordet. Har du ikke en ordentlig belysning, når du sidder og arbejder ved dit skrivebord, kan du opleve, at du hurtigt bliver træt eller får hovedpine.

Hvis du skal læse og skrive meget, skal du have en skrivebordslampe, hvor lyset fokuserer på et mindre område. Lampen skal altså have et retningsbestemt lys, så du ikke bliver blændet af det.

Sidder du mest og arbejder på din computer, er det bedre med bordlamper, der leverer et lys, som lyser mere ud i rummet.

Har du både brug for at kunne læse og arbejde ved din computer ved brug af den samme skrivebordslampe, er det værd at vælge en bordlampe med lysdæmper. 

Husk at placere din skrivebordslampe korrekt på skrivebordet

For at du kan få det optimale ud af en skrivebords lampe, skal den placeres rigtigt. Det store spørgsmål er, om du er venstre- eller højrehåndet. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt i forhold til placeringen af skrivebordslampen.

Er du højrehåndet, skal lampen nemlig stå til venstre for dig, mens den skal stå til højre for dig, hvis du er venstrehåndet.

Hvis du ikke har skrivebordslampen i den modsatte side af den hånd, du skriver med, vil du simpelthen skygge for dig selv. Når du skygger for det, du laver, får du ikke den glæde af din lampe til skrivebord, som du bør have.

Find et godt tilbud på en LED skrivebordslampe hos PlusLED

Det er altid muligt at finde et godt skrivebordslampe tilbud hos PlusLED. Vi forhandler nemlig kun LED skrivebordslamper.

Når en skrivebordslampe, bordlampe, sengebordslampe, natbordslampe eller en anden type lampe er med LED pærer, opnår du nemlig store besparelser.

LED skrivebordslamper kan betegnes som billige bordlamper, da de sparer på strømmen. Desuden har de ikke behov for at få skiftet pæren særlig tit.

Det kan godt være, at LED lamper er lidt dyrere, når du skal købe dem, men de tjener meget hurtigt sig selv hjem igen på grund af det lave strømforbrug.